Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaurasämpylät (maidoton)

timer-icon60 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Herkulliset kaurasämpylät on helppo valmistaa itse. Resepti on maidoton. Uunituore kaurasämpylä on taivaallisen hyvää!

Ainekset

7 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
1 1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
6 dl
Kaurahiutaleita
9 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva veden joukkoon. Lisää suola, sokeri ja hiutaleet. Lisää puolet jauhoista ja sekoita hyvin. Lisää öljy ja loput jauhot. Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota.

7 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
1 1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
6 dl
Kaurahiutaleita
9 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Rypsiöljyä
2

Jaa taikina 12 palaan. Pyörittele palat. Kohota. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.