Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kebabkiusaus

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Maukas arkiruoka syntyy kebab-suikaleista ja perunasta. Valmista kerralla isompi määrä, niin ruokaa riittää seuraavallekin päivälle.

Ainekset

700 g
Perunaa
100 g
(½ ps) sipulikuutioita (pakaste)
400 g
(1 ps) kebab-lastuja (pakaste)
2 dl
kuohukermaa
1 dl
Maitoa
1 1/2 tl
suolaa
2 tl
paahdettu valkosipuli & chili öljyssä -maustekastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi perunat. Nostele perunat, lihasuikaleet ja sipulikuutiot voideltuun uunivuokaan ja sekoita ne keskenään.

700 g
Perunaa
400 g
(1 ps) kebab-lastuja (pakaste)
100 g
(½ ps) sipulikuutioita (pakaste)
2

Kaada päälle kerma. Mittaa tyhjään kermapurkkiin maito, suola ja maustekastike, ravista ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

2 dl
kuohukermaa
1 dl
Maitoa
1 1/2 tl
suolaa
2 tl
paahdettu valkosipuli & chili öljyssä -maustekastiketta
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 29.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

394

1650

26,3 g

14,0 g

24,5 g

4,7 g

1,5 g

10,5 g

2,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli