Kebabkiusaus | Kiusaukset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kebabkiusaus

Kebabkiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas arkiruoka syntyy kebab-suikaleista ja perunasta. Valmista kerralla isompi määrä, niin ruokaa riittää seuraavallekin päivälle.

Ainekset

700 g
Perunaa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(250 g) kebab-suikaleita (pakaste)
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 dl
Kermaa
1 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää pannulle perunasuikaleet ja kääntele aineksia hetki.Nostele perunaseos ja puolisulaneet lihasuikaleet voideltuun uunivuokaan kerroksittain. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla. Kaada päälle kerma-maitoseos.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.