Keittämättä valmis pizzakastike

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Tätä helppoa pizzakastiketta ei tarvitse keittää. Soseuta tehosekoittimessa ja anna maustua jääkaapissa.

Ainekset

MääräAinesosa
2 kpl(à 400/260 g) kuorittuja tomaatteja omassa mehussa
1 - 2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 - 1 kplruukku basilikaa
1/2 - 1 kplruukku lehtipersiljaa
1/2 - 1 dloliiviöljyä
1 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kaada tomaatit tehosekoittimeen. Kuori valkosipulinkynnet. Lisää ne ja loput aineet tomaattien joukkoon. Soseuta sileäksi kastikkeeksi.

    MääräAinesosa
    2 kpl(à 400/260 g) kuorittuja tomaatteja omassa mehussa
    1 - 2 kplvalkosipulinkynttä
    1/2 - 1 dloliiviöljyä
    1/2 - 1 kplruukku lehtipersiljaa
    1/2 tlrouhittua mustapippuria
    1 tlsuolaa
    1/2 - 1 kplruukku basilikaa
  2. 2

    Kumoa kastike kulhoon, peitä tuorekelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi tai yön yli.

  3. 3

    Vinkki: Kastike sopii myös keittojen tai pastakastikkeen pohjaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä