Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keittämättä valmis pizzakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tätä helppoa pizzakastiketta ei tarvitse keittää. Soseuta tehosekoittimessa ja anna maustua jääkaapissa.

Ainekset

2 kpl
(à 400/260 g) kuorittuja tomaatteja omassa mehussa
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 kpl
Ruukku basilikaa
1/2 - 1 kpl
Ruukku lehtipersiljaa
1/2 - 1 dl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada tomaatit tehosekoittimeen. Kuori valkosipulinkynnet. Lisää ne ja loput aineet tomaattien joukkoon. Soseuta sileäksi kastikkeeksi.

2 kpl
(à 400/260 g) kuorittuja tomaatteja omassa mehussa
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 dl
Oliiviöljyä
1/2 - 1 kpl
Ruukku lehtipersiljaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1/2 - 1 kpl
Ruukku basilikaa
2

Kumoa kastike kulhoon, peitä tuorekelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi tai yön yli.

3

Vinkki: Kastike sopii myös keittojen tai pastakastikkeen pohjaksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 22.3.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.