Keltainen broilerikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltainen broilerikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Sipulia
6 dl
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
3 kpl
Hienonnettua valkosipulinkynttä
Suolaa maun mukaan
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Sitruunan mehu
2 tl
Silputtua tuoretta rakuunaa
4 kpl
Broilerin rintafileetä
50 g
Sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pane kattilaan pienityt porkkanat ja sipulit, vesi, kanaliemikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Keitä kasvikset pehmeiksi ja soseuta ne sauvasekoittimella. Mausta kastikepohja sitruunanmehulla ja rakuunasilpulla . Paista suikaloidut rintafileet pannulla kypsiksi ja pane ne sitten kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 5 minuutin ajan ja lisää sulatejuusto. Anna kiehahtaa ja tarjoile kasvisriisin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.