Keltainen hedelmäkiisseli

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplananaspaloja
7 dlappelsiini-mangomehua
4 rklsokeria
3 rklperunajauhoja
1 kplbanaani
1 kplkiivi

Valmistus

  1. 1

    Valuta ananaspalojen liemi kattilaan. Lisää appelsiini-mangomehu, sokeri sekä perunajauhot. Kuumenna liemi samalla koko ajan kevyesti sekoittaen. Anna seoksen kiehahtaa. Nosta jäähtymään. Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Lisää jäähtyneeseen kiisseliin kuoritut ja paloitellut banaani sekä kiivi ja ananaspalat.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä