Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keltainen hedelmäkiisseli

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Ananaspaloja
7 dl
Appelsiini-mangomehua
4 rkl
Sokeria
3 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
Banaani
1 kpl
Kiivi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta ananaspalojen liemi kattilaan. Lisää appelsiini-mangomehu, sokeri sekä perunajauhot. Kuumenna liemi samalla koko ajan kevyesti sekoittaen. Anna seoksen kiehahtaa. Nosta jäähtymään. Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Lisää jäähtyneeseen kiisseliin kuoritut ja paloitellut banaani sekä kiivi ja ananaspalat.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.