Keltainen juusto-kasviskeitto
Ainekset
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
1 tl
Currya
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1 kpl
(200 g) paprika-chilisulatejuustoa
Rouhittua mustapippuria
Näin teet
1
Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon keittokasvikset ja curry. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja sulatejuusto nokareina ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia, jotta juusto sulaa täysin. Mausta keitto rouhitulla mustapippurilla.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 15.11.2018