Keltainen juusto-kasviskeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
1 kpl(750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
1 tlcurrya
1 kpl(200 g) pakasteherneitä
1 kpl(200 g) paprika-chilisulatejuustoa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon keittokasvikset ja curry. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja sulatejuusto nokareina ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia, jotta juusto sulaa täysin. Mausta keitto rouhitulla mustapippurilla.

  2. 2

    Lisää joukkoon herneet ja sulatejuusto nokareina ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia, jotta juusto sulaa täysin. Mausta keitto rouhitulla mustapippurilla.

    MääräAinesosa
    1 kpl(200 g) pakasteherneitä
    1 kpl(200 g) paprika-chilisulatejuustoa
    rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 14.11.2025

Samankaltaisia reseptejä