Keltainen juusto-kasviskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustoinen kasviskeitto

Keltainen juusto-kasviskeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
1 tl
Currya
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1 kpl
(200 g) paprika-chilisulatejuustoa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon keittokasvikset ja curry. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja sulatejuusto nokareina ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia, jotta juusto sulaa täysin. Mausta keitto rouhitulla mustapippurilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.