Keltainen siskonmakkarakeitto
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 2 tl | öljyä |
| 1 rkl | currya |
| 1 1/2 l | vettä |
| 2 kpl | kanaliemikuutiota |
| 400 g | pakastesuikalejuureksia |
| 100 g | kevytvalkosipulituorejuustoa |
| 500 g | siskonmakkaraa |
- 1.
Kuumenna öljy kattilassa, paista currya hetki. Lisää vesi, liemikuutio, pakastejuurekset ja tuorejuusto nokareina. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Purista raaka siskonmakkara kuoresta pienehköinä palloina suoraan keittoon. Anna keiton kiehua vielä 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kypsynyt.
Keltainen siskonmakkarakeitto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 tl | öljyä |
| 1 rkl | currya |
| 1 1/2 l | vettä |
| 2 kpl | kanaliemikuutiota |
| 400 g | pakastesuikalejuureksia |
| 100 g | kevytvalkosipulituorejuustoa |
| 500 g | siskonmakkaraa |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy kattilassa, paista currya hetki. Lisää vesi, liemikuutio, pakastejuurekset ja tuorejuusto nokareina. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Purista raaka siskonmakkara kuoresta pienehköinä palloina suoraan keittoon. Anna keiton kiehua vielä 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kypsynyt.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























