Keltainen siskonmakkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltainen siskonmakkarakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 tl
Öljyä
1 rkl
Currya
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
400 g
Pakastesuikalejuureksia
100 g
Kevytvalkosipulituorejuustoa
500 g
Siskonmakkaraa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy kattilassa, paista currya hetki. Lisää vesi, liemikuutio, pakastejuurekset ja tuorejuusto nokareina. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Purista raaka siskonmakkara kuoresta pienehköinä palloina suoraan keittoon. Anna keiton kiehua vielä 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kypsynyt.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.