Keltainen siskonmakkarakeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 tlöljyä
1 rklcurrya
1 1/2 lvettä
2 kplkanaliemikuutiota
400 gpakastesuikalejuureksia
100 gkevytvalkosipulituorejuustoa
500 gsiskonmakkaraa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy kattilassa, paista currya hetki. Lisää vesi, liemikuutio, pakastejuurekset ja tuorejuusto nokareina. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Purista raaka siskonmakkara kuoresta pienehköinä palloina suoraan keittoon. Anna keiton kiehua vielä 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kypsynyt.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä