Keltaisia hedelmiä vaniljaisessa appelsiinikastikkeessa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltaisia hedelmiä vaniljaisessa appelsiinikastikkeessa

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Kokoa hedelmäinen jälkiruoka banaanista, hunajamelonista ja appelsiinista.

Ainekset

6 dl
Appelsiinimehua
1 kpl
Vaniljatanko
2 tl
Appelsiininkuorta
4 rkl
Sokeria
6 kpl
Banaania
1 kpl
Hunajameloni
Appelsiininkuorta koristeluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna appelsiininmehu, vaniljatanko, appelsiininkuori ja sokeri kattilassa. Vähennä lämpöä ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Paloittele hedelmät ja kaada jäähtynyt kastike hedelmien päälle ja koristele appelsiininkuorisuikaleilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.