Keltaisia hedelmiä vaniljaisessa appelsiinikastikkeessa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltaisia hedelmiä vaniljaisessa appelsiinikastikkeessa

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Kokoa hedelmäinen jälkiruoka banaanista, hunajamelonista ja appelsiinista.

Ainekset

6 dl
Appelsiinimehua
1 kpl
Vaniljatanko
2 tl
Appelsiininkuorta
4 rkl
Sokeria
6 kpl
Banaania
1 kpl
Hunajameloni
Appelsiininkuorta koristeluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna appelsiininmehu, vaniljatanko, appelsiininkuori ja sokeri kattilassa. Vähennä lämpöä ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Paloittele hedelmät ja kaada jäähtynyt kastike hedelmien päälle ja koristele appelsiininkuorisuikaleilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.