Kermaista BBQ-possua | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kermaista BBQ-possua

Kermaista BBQ-possua

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Tämä kermainen BBQ-possu maistuu taivaalliselta. Lisää kastikkeeseen herkkusieniä ja sipulia.

Ruokavaliot

Ainekset

2 rkl
Öljyä
500 - 600 g
Porsaan sisäfileetä
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Isoa sipulia lohkoina
200 g
Tuoreita herkkusieniä lohkoina
Mustapippuria myllystä
1 1/2 dl
Bbq-kastiketta
4 dl
Kuohu- tai ruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista porsaan sisäfileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileeviipaleisiin pinta molemmin puolin. Mausta suolalla.

Lisää joukkoon sipulilohkot ja herkkusienilohkot. Kääntele hetken aikaa pannulla. Lisää mustapippuria myllystä, BBQ-kastike ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarkista maku.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 6.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3557

849

69,0 g

19,0 g

6,3 g

5,7 g

2,0 g

47,7 g

1,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Mustapippuria myllystä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli