Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermaista BBQ-possua

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Tämä kermainen BBQ-possu maistuu taivaalliselta. Lisää kastikkeeseen herkkusieniä ja sipulia.

Ainekset

2 rkl
Öljyä
500 - 600 g
Porsaan sisäfileetä
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Isoa sipulia lohkoina
200 g
Tuoreita herkkusieniä lohkoina
Mustapippuria myllystä
1 1/2 dl
Bbq-kastiketta
4 dl
Kuohu- tai ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista porsaan sisäfileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileeviipaleisiin pinta molemmin puolin. Mausta suolalla.

Lisää joukkoon sipulilohkot ja herkkusienilohkot. Kääntele hetken aikaa pannulla. Lisää mustapippuria myllystä, BBQ-kastike ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarkista maku.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 6.11.2012
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

849

3557

69,0 g

19,0 g

6,3 g

5,7 g

2,0 g

47,7 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Mustapippuria myllystä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli