Kermaista BBQ-possua

Tämä kermainen BBQ-possu maistuu taivaalliselta. Lisää kastikkeeseen herkkusieniä ja sipulia.

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
500 - 600 gporsaan sisäfileetä
1/2 tlsuolaa
2 kplisoa sipulia lohkoina
200 gtuoreita herkkusieniä lohkoina
mustapippuria myllystä
1 1/2 dlbbq-kastiketta
4 dlkuohu- tai ruokakermaa

Valmistus

  1. 1

    Poista porsaan sisäfileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileeviipaleisiin pinta molemmin puolin. Mausta suolalla.

    Lisää joukkoon sipulilohkot ja herkkusienilohkot. Kääntele hetken aikaa pannulla. Lisää mustapippuria myllystä, BBQ-kastike ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0,5 tl Suolaa, Mustapippuria myllystä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä