Kesäinen peruna-tonnikalasalaatti

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Kokoa varhaisperunoista ja tonnikalasta kesäinen salaatti.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgvarhaisperunoita
1/2 kplpientä purjoa
1 kplruukku tilliä
2 kpllimetin mehu
2 rkloliiviöljyä
1 kpl(185 g /140 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa

Valmistus

  1. 1

    Pese perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla. Lisää perunat. Keitä perunat kypsiksi, noin 15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.

    Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Lisää purjo lämpimiin perunoihin. Silppua tilli ja purista limeteistä mehu. Lisää tilli, limetinmehu ja öljy perunoihin.

    Valuta tonnikalasta öljy ja murenna kala haarukalla. Lisää tonnikala perunoihin. Tarjoa salaatti mielellään haaleana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä