Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen peruna-tonnikalasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokoa varhaisperunoista ja tonnikalasta kesäinen salaatti.

Ainekset

1 kg
Varhaisperunoita
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 kpl
Ruukku tilliä
2 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(185 g /140 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla. Lisää perunat. Keitä perunat kypsiksi, noin 15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.

Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Lisää purjo lämpimiin perunoihin. Silppua tilli ja purista limeteistä mehu. Lisää tilli, limetinmehu ja öljy perunoihin.

Valuta tonnikalasta öljy ja murenna kala haarukalla. Lisää tonnikala perunoihin. Tarjoa salaatti mielellään haaleana.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.