Kesäinen peruna-tonnikalasalaatti

Nappaa talteen!
Kokoa varhaisperunoista ja tonnikalasta kesäinen salaatti.
| 1 kg | varhaisperunoita |
| 1/2 kpl | pientä purjoa |
| 1 kpl | ruukku tilliä |
| 2 kpl | limetin mehu |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | (185 g /140 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa |
- 1.
Pese perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla. Lisää perunat. Keitä perunat kypsiksi, noin 15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.
Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Lisää purjo lämpimiin perunoihin. Silppua tilli ja purista limeteistä mehu. Lisää tilli, limetinmehu ja öljy perunoihin.
Valuta tonnikalasta öljy ja murenna kala haarukalla. Lisää tonnikala perunoihin. Tarjoa salaatti mielellään haaleana.
Kokoa varhaisperunoista ja tonnikalasta kesäinen salaatti.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | varhaisperunoita |
| 1/2 kpl | pientä purjoa |
| 1 kpl | ruukku tilliä |
| 2 kpl | limetin mehu |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | (185 g /140 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa |
Valmistus
- 1
Pese perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla. Lisää perunat. Keitä perunat kypsiksi, noin 15 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.
Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Lisää purjo lämpimiin perunoihin. Silppua tilli ja purista limeteistä mehu. Lisää tilli, limetinmehu ja öljy perunoihin.
Valuta tonnikalasta öljy ja murenna kala haarukalla. Lisää tonnikala perunoihin. Tarjoa salaatti mielellään haaleana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























