Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Pihvit

400 gjauhelihaa
200 gkesäkurpitsaa
100 gmaustettua tuorejuustoa, esim. ruohosipuli tai valkosipuli
1 kplkananmuna
1 dlkorppujauhoja
1 tlsuolaa
mustapippuria
öljyä paistamiseen

Kastike

2 dlkermaviiliä
1 kplherkkukurkku
1 rklhienonnettua tilliä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pihvit

    Raasta kesäkurpitsa karkeahkoksi raasteeksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile murekkeesta 10–12 pihviä ja paista ne pannussa kypsiksi. Voit myös antaa pihveille pannussa vain pintavärin, siirtää ne uunivuokaan ja kypsentää vielä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

    Kastike

    Valmista kastike. Kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä