Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-vuohenjuustopaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso (noin 700 g) kesäkurpitsa
200 g
Vuohenjuustoa
2 rkl
Pestokastiketta
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto viipaleiksi. Sivele pestoa kevyesti kesäkurpitsaviipaleille. Aseta viipaleet lomittain pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle mustapippuri ja parmesaaniraaste. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.