Kesäkurpitsa-vuohenjuustopaistos
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 1 kpl | iso (noin 700 g) kesäkurpitsa |
| 200 g | vuohenjuustoa |
| 2 rkl | pestokastiketta |
| rouhittua mustapippuria | |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
- 1.
Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto viipaleiksi. Sivele pestoa kevyesti kesäkurpitsaviipaleille. Aseta viipaleet lomittain pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle mustapippuri ja parmesaaniraaste. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Kesäkurpitsa-vuohenjuustopaistos
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso (noin 700 g) kesäkurpitsa |
| 200 g | vuohenjuustoa |
| 2 rkl | pestokastiketta |
| rouhittua mustapippuria | |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
Valmistus
- 1
Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto viipaleiksi. Sivele pestoa kevyesti kesäkurpitsaviipaleille. Aseta viipaleet lomittain pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle mustapippuri ja parmesaaniraaste. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





