Kesäkurpitsa-vuohenjuustopaistos

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpliso (noin 700 g) kesäkurpitsa
200 gvuohenjuustoa
2 rklpestokastiketta
rouhittua mustapippuria
3 rklparmesaaniraastetta

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto viipaleiksi. Sivele pestoa kevyesti kesäkurpitsaviipaleille. Aseta viipaleet lomittain pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle mustapippuri ja parmesaaniraaste. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä