Kesäkurpitsapikkelssi

Nappaa talteen!
| 500 g | kesäkurpitsaa |
| 200 g | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| pala punaista chiliä | |
| Liemi: | |
|---|---|
| 1 dl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | roseepippuria |
- 1.
Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.
Kesäkurpitsapikkelssi
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | kesäkurpitsaa |
| 200 g | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| pala punaista chiliä | |
Liemi: | |
| 1 dl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | roseepippuria |
Valmistus
- 1
Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












