Kesäkurpitsapikkelssi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäkurpitsapikkelssi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
200 g
Sipulia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Hienonnettua tilliä
Pala punaista chiliä

liemi:

1 dl
Väkiviinaetikkaa
1 dl
Sokeria
2 1/2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1 tl
Roseepippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.