Kesäkurpitsapikkelssi
1 Kappaletta
Ainekset
Valmistus
1
Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.
Lisää aiheesta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|Muokattu: 5.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.