Kesäkurpitsapikkelssi

Nappaa talteen!
| 500 g | kesäkurpitsaa |
| 200 g | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| pala punaista chiliä | |
| Liemi: | |
|---|---|
| 1 dl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | roseepippuria |
- 1.
Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.
Kesäkurpitsapikkelssi
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | kesäkurpitsaa |
| 200 g | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| pala punaista chiliä | |
Liemi: | |
| 1 dl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | roseepippuria |
Valmistus
- 1
Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























