Kesän keitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesän keitto

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Perunaa
2 kpl
Porkkanaa
200 g
Kukkakaalia
5 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
4 kpl
Vihreää tankoparsaa
1 dl
Tuoreita tai pakasteherneitä

MAITOSUURUS

2 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja

LISÄKSI

25 g
Pehmeää voita
2 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. tilliä ja persiljaa

Näin teet

1

Kuori perunat ja porkkanat. Viipaloi porkkanat ja lohko perunat. Paloittele kukkakaali pieniksi nupuiksi. Lisää kasvikset kiehuvaan veteen. Anna niiden kiehua lähes kypsiksi noin 8 minuuttia. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois, kuori ja paloittele parsat. Lisää keittoon parsat ja herneet. Sekoita jauhot maitoon ja sekoita suurus keittoon. Keitä muutama minuutti. Anna hautua kannen alla hetki. Sekoita yrtit pehmeään voihin ja viimeistele keitto yrttivoilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja39 g77 g
Proteiinia11 g21 g
Rasvaa12 g24 g
Kuituja7 g14 g
Energiaa kj1390 2780
Energiaa kcal332 664

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja39 g77 g
Proteiinia11 g21 g
Rasvaa12 g24 g
Kuituja7 g14 g
Energiaa kj1390 2780
Energiaa kcal332 664

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.