Kesän keitto
Ainekset
MAITOSUURUS
LISÄKSI
Näin teet
Kuori perunat ja porkkanat. Viipaloi porkkanat ja lohko perunat. Paloittele kukkakaali pieniksi nupuiksi. Lisää kasvikset kiehuvaan veteen. Anna niiden kiehua lähes kypsiksi noin 8 minuuttia. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois, kuori ja paloittele parsat. Lisää keittoon parsat ja herneet. Sekoita jauhot maitoon ja sekoita suurus keittoon. Keitä muutama minuutti. Anna hautua kannen alla hetki. Sekoita yrtit pehmeään voihin ja viimeistele keitto yrttivoilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 39 g | 77 g |
Proteiinia | 11 g | 21 g |
Rasvaa | 12 g | 24 g |
Kuituja | 7 g | 14 g |
Energiaa kj | 1390 | 2780 |
Energiaa kcal | 332 | 664 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä
1 tl Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 39 g | 77 g |
Proteiinia | 11 g | 21 g |
Rasvaa | 12 g | 24 g |
Kuituja | 7 g | 14 g |
Energiaa kj | 1390 | 2780 |
Energiaa kcal | 332 | 664 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä
1 tl Suolaa