Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäsalaatti herkkusienistä

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Kerä sidesalaattia
1 kpl
Ruukku rucolaa
1 kpl
Kerä ruukkusalaattia
1 kpl
Pieniä parsan varsia tai vastaavasti 1 tlk säilöttyä parsaa
Muutama tuore herkkusieni
(tuoreita tai pakastettuja herneitä tai sokeriherneitä)
1 kpl
Pihvitomaatti

Kastike:

1 dl
Seesamöljyä tai vihreää oliiviöljä
2 kpl
Valkosipulinkynttä puristettuna
2 tl
Balsmicoetikkaa tai 1/2 sitruunan mehu
Suolaa ja sitruunapippuria
(mantelirouhetta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita ensin kastikkeen ainekset toisiinsa hyvin ravistaen. Huuhdo ja valuta kasvikset. Leikkaa parsoista pois huonot päät ja kiehauta varret nopeasti höyryssä, jos parsat ovat tuoreita. Valuta ja jäähdytä. Viipaloi herkkusienet ja tomaatti.

Asettele ainekset kauniisti vadille. Valuta kastike päälle. Tarjoa lisänä hyvää leipää.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.