Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat

Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa

Ainekset

150 g
Tomaattisillifileetä
1 kpl
Iso sipuli
2 dl
Vaahtoutuvaa maitopohjaista rasvasekoitetta tai kuohukermaa
1 dl
Tuoretta silputtua tilliä
1/2 dl
Tuoretta hienonnettua ruohosipulia
2 dl
Kevytranskankermaa
1 1/2 kg
Uusia perunoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Silppua sillipalat ja kuorittu sipuli pieneksi. Vaahdota rasvasekoite tai kerma ja yhdistä vaahtoon kevyt ranskankerma sekä yrtti-, silli- ja sipulisilput. Huuhdo pakastuksen kestävä vuoka kylmällä vedellä ja kumoa seos vuokaan. Peitä jäädyke muovikelmulla ja pane pakastimeen. Anna jäädykkeen olla pakastimessa mielellään yön yli ja kumoa se sitten tarjoiluvadille. Koristele ja tarjoa kuumien keitettyjen varhaisperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.