Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat - Yhteishyvä

Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat

???
Paloja
8
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Tomaattisillifileetä
1 kpl
Iso sipuli
2 dl
Vaahtoutuvaa maitopohjaista rasvasekoitetta tai kuohukermaa
1 dl
Tuoretta silputtua tilliä
1/2 dl
Tuoretta hienonnettua ruohosipulia
2 dl
Kevytranskankermaa
1 1/2 kg
Uusia perunoita

Näin teet

1

Silppua sillipalat ja kuorittu sipuli pieneksi. Vaahdota rasvasekoite tai kerma ja yhdistä vaahtoon kevyt ranskankerma sekä yrtti-, silli- ja sipulisilput. Huuhdo pakastuksen kestävä vuoka kylmällä vedellä ja kumoa seos vuokaan. Peitä jäädyke muovikelmulla ja pane pakastimeen. Anna jäädykkeen olla pakastimessa mielellään yön yli ja kumoa se sitten tarjoiluvadille. Koristele ja tarjoa kuumien keitettyjen varhaisperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa