Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat

Ainekset

MääräAinesosa
150 gtomaattisillifileetä
1 kpliso sipuli
2 dlvaahtoutuvaa maitopohjaista rasvasekoitetta tai kuohukermaa
1 dltuoretta silputtua tilliä
1/2 dltuoretta hienonnettua ruohosipulia
2 dlkevytranskankermaa
1 1/2 kguusia perunoita

Valmistus

  1. 1

    Silppua sillipalat ja kuorittu sipuli pieneksi. Vaahdota rasvasekoite tai kerma ja yhdistä vaahtoon kevyt ranskankerma sekä yrtti-, silli- ja sipulisilput. Huuhdo pakastuksen kestävä vuoka kylmällä vedellä ja kumoa seos vuokaan. Peitä jäädyke muovikelmulla ja pane pakastimeen. Anna jäädykkeen olla pakastimessa mielellään yön yli ja kumoa se sitten tarjoiluvadille. Koristele ja tarjoa kuumien keitettyjen varhaisperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025