Keväinen kasvispizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keväinen kasvispizza

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokeilee parsaa pitsassa! Nämä tuovat keväistä makua sekä koristelevat pitsat kauniiksi.

Ainekset

4 kpl
pakastepizzapohjia (1 pkt)
1/2 dl
Tomaattikastiketta
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Paprikaa
100 g
Kesäkurpitsaa
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Oreganoa
Mustapippuria
250 g
Parsaa (1 nippu)
3 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori parsat ja leikkaa tarvittaessa puumaiset tyvet pois. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia ja jäähdytä. Katso videolta keitto-ohje >>

Kuori ja viipaloi sipuli. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Huuhtele kesäkurpitsa ja paloittele se.

Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipulia hetki, lisää paprika ja kesäkurpitsa. Mausta oreganolla ja mustapippurilla.

Levitä pizzapohjalle ensin tomaattikastike, lisää kasvisseos ja lopuksi paloiteltu parsa. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista pizzaa 250 asteessa 10-12 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.