Kevyempi pulla | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kevyempi pulla

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Rasvatonta maitoa tai vettä
50 g
Hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Sokeria
1 rkl
Kardemummaa
12 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Juoksevaa margariinia

voiteluun:

Kananmunaa tai maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna maito tai vesi kädenlämpöiseksi. Liota tuorehiiva nesteeseen tai lisää kuivahiiva jauhojen kanssa. Sekoita nesteeseen suola, sokeri, kardemumma ja suurin osa jauhoista. Alusta, lisää juokseva margariini ja loput jauhot. Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota lämpimässä ja muotoile taikinasta pullia. Kuvan pullien taikina on ensin kaulittu, levystä on leikattu nauhoja ja nauhat rullattu ja käännetty "rusetille". Kohota pullat ja voitele kananmunalla tai maidolla. Paista pullia 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.