Kevyempi pulla

Arvostele resepti
30 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
5 dlrasvatonta maitoa
50 ghiivaa
1/2 tlsuolaa
1 dlsokeria
1 rklkardemummaa
12 dlvehnäjauhoja
1 dljuoksevaa margariinia

Voiteluun

1 kplkananmuna

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna maito tai vesi kädenlämpöiseksi. Liota tuorehiiva nesteeseen tai lisää kuivahiiva jauhojen kanssa. Sekoita nesteeseen suola, sokeri, kardemumma ja suurin osa jauhoista. Alusta, lisää juokseva margariini ja loput jauhot. Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota lämpimässä ja muotoile taikinasta pullia. Kuvan pullien taikina on ensin kaulittu, levystä on leikattu nauhoja ja nauhat rullattu ja käännetty "rusetille". Kohota pullat ja voitele kananmunalla tai maidolla. Paista pullia 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä