Kevyet lohinyytit
Ainekset
KASVISHÖYSTE
LISÄKSI
Näin teet
Leikkaa lohifilee neljään osaan. Kastele paperiarkit ja rutista ne. Asettele kalaviipaleet arkin keskelle. Kuori ja hienonna sipuli, porkkana, lehtisellerinvarsi sekä valkosipulinkynnet. Sekoita kasvikset kulhossa ja mausta öljyllä ja sitruunamehulla. Mausta kalapalat. Jaa kasvikset kalojen päälle. Kääri paperin reunat kalojen suojaksi. Nosta nyytit höyrytyskattilan koriin, jonka alla on kiehuvaa vettä. Peitä kattila kannella ja kypsennä 8–10 minuuttia.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 3 g | 12 g |
Proteiinia | 29 g | 115 g |
Rasvaa | 27 g | 109 g |
Kuituja | 2 g | 8 g |
Energiaa kj | 1566 | 6265 |
Energiaa kcal | 374 | 1496 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
1 rkl Sitruunamehua
Hienoa merisuolaa
Rouhittua valkopippuria
Leivinpaperiarkkia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 3 g | 12 g |
Proteiinia | 29 g | 115 g |
Rasvaa | 27 g | 109 g |
Kuituja | 2 g | 8 g |
Energiaa kj | 1566 | 6265 |
Energiaa kcal | 374 | 1496 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
1 rkl Sitruunamehua
Hienoa merisuolaa
Rouhittua valkopippuria
Leivinpaperiarkkia