Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kevyt poro-sienipiirakka

Fork and knife
13 Palaa
Fork and knife
13 Palaa

Ainekset

1 kpl
(400 g) ruis-perunataikinaa (pakaste)

Täyte:

1 kpl
(200 g) herkkusieniä
1/4 kpl
Purjoa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Timjamia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(100 g) poron kylmäsavupaistiviipaleita
150 g
Emmentaljuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna taikinan sulaa pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinasta ohut suorakaiteenmuotoinen levy ja nosta leivinpaperilla vuoratulle pienikokoiselle uunipannulle.Viipaloi sienet ja paahda kevyesti kuivalla pannulla, kunnes niistä irtoaa hieman nestettä. Halkaise ja huuhtele purjo huolella. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.Lisää pannulle öljy ja purjosuikaleet. Kääntele hetken aikaa ja nosta pannu syrjään jäähtymään. Mausta seos timjamilla, suolalla ja pippurilla.Revi taikinalevyn päälle tasaisesti poronpaistiviipaleita. Levitä päälle sieniseos. Ripottele päälle juustoraaste. Paista piirakkaa 225-asteisessa uunin alatasossa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.