Kieppileipä | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kieppileipä

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Vettä
25 g
Hiivaa
1/2 tl
Suolaa
5 - 6 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä

täyte

200 g
Kinkkua
150 g
(4 dl) mozzarellaa raasteena
1/2 kpl
Ruukkua basillikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista hiivataikina. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi jos käytät tuorehiivaa. Kuivahiiva kaipaa toimiakseen hieman lämpimämpää vettä, noin 40 asteista.Sekoita kulhossa vesi, hiiva, suola ja suurin osa jauhoista. Alusta nyrkillä painellen.Lisää öljy ja loput jauhoista. Alusta, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.Kohota taikina. Kauli taikinasta pyöreä levy ja täytä kinkkukuutioilla, mozzarellaraasteella ja silputulla basilikalla. Kohota. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.