Kieppileipä

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 dlvettä
25 ghiivaa
1/2 tlsuolaa
5 - 6 dlvehnäjauhoja
2 rklöljyä

Täyte

200 gkinkkua
150 g(4 dl) mozzarellaa raasteena
1/2 kplruukkua basillikaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista hiivataikina. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi jos käytät tuorehiivaa. Kuivahiiva kaipaa toimiakseen hieman lämpimämpää vettä, noin 40 asteista.Sekoita kulhossa vesi, hiiva, suola ja suurin osa jauhoista. Alusta nyrkillä painellen.Lisää öljy ja loput jauhoista. Alusta, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.Kohota taikina. Kauli taikinasta pyöreä levy ja täytä kinkkukuutioilla, mozzarellaraasteella ja silputulla basilikalla. Kohota. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä