Kinkku-kasviskakku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää |
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää |
| Kostutukseen | |
|---|---|
| 1 - 2 dl | liha- tai kasvislienta tai maitoa |
| Tahna | |
| 75 g | ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1 kpl | paprika pieneksi pilkottuna |
| Tahna 2 | |
| 200 g | valkosipulisulatejuustoa |
| 1 dl | kermaa |
| 2 dl | silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa) |
| Koristeluun | |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 - 1 dl | maitoa |
| 1/2 kpl | paprikaa pienenä silppuna |
| 15 kpl | pala ohutta purjoa suikaleena |
| tuoretta kurkkua | |
| persiljaa | |
- 1.
Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
Kinkku-kasviskakku
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää |
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää |
Kostutukseen | |
| 1 - 2 dl | liha- tai kasvislienta tai maitoa |
Tahna | |
| 75 g | ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1 kpl | paprika pieneksi pilkottuna |
Tahna 2 | |
| 200 g | valkosipulisulatejuustoa |
| 1 dl | kermaa |
| 2 dl | silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa) |
Koristeluun | |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 - 1 dl | maitoa |
| 1/2 kpl | paprikaa pienenä silppuna |
| 15 kpl | pala ohutta purjoa suikaleena |
| tuoretta kurkkua | |
| persiljaa | |
Valmistus
- 1
Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












