Kinkku-kasviskakku
10 Annosta
Ainekset
4 kpl
Pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
4 kpl
Pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää
Kostutukseen
1 - 2 dl
Liha- tai kasvislienta tai maitoa
Tahna
75 g
Ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
200 g
Sulatejuustoa
1/2 dl
Hienonnettua ruohosipulia
1 kpl
Paprika pieneksi pilkottuna
Tahna 2
200 g
Valkosipulisulatejuustoa
1 dl
Kermaa
2 dl
Silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)
Koristeluun
200 g
Sulatejuustoa
1/2 - 1 dl
Maitoa
1/2 kpl
Paprikaa pienenä silppuna
15 kpl
Pala ohutta purjoa suikaleena
Tuoretta kurkkua
Persiljaa
Valmistus
1
Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
Lisää aiheesta
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.