Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-kasviskakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
4 kpl
Pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää

Kostutukseen

1 - 2 dl
Liha- tai kasvislienta tai maitoa

Tahna

75 g
Ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
200 g
Sulatejuustoa
1/2 dl
Hienonnettua ruohosipulia
1 kpl
Paprika pieneksi pilkottuna

Tahna 2

200 g
Valkosipulisulatejuustoa
1 dl
Kermaa
2 dl
Silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)

Koristeluun

200 g
Sulatejuustoa
1/2 - 1 dl
Maitoa
1/2 kpl
Paprikaa pienenä silppuna
15 kpl
Pala ohutta purjoa suikaleena
Tuoretta kurkkua
Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.