Kinkku-kasviskakku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää |
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää |
| Kostutukseen | |
|---|---|
| 1 - 2 dl | liha- tai kasvislienta tai maitoa |
| Tahna | |
| 75 g | ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1 kpl | paprika pieneksi pilkottuna |
| Tahna 2 | |
| 200 g | valkosipulisulatejuustoa |
| 1 dl | kermaa |
| 2 dl | silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa) |
| Koristeluun | |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 - 1 dl | maitoa |
| 1/2 kpl | paprikaa pienenä silppuna |
| 15 kpl | pala ohutta purjoa suikaleena |
| tuoretta kurkkua | |
| persiljaa | |
- 1.
Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
Kinkku-kasviskakku
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää |
| 4 kpl | pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää |
Kostutukseen | |
| 1 - 2 dl | liha- tai kasvislienta tai maitoa |
Tahna | |
| 75 g | ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1 kpl | paprika pieneksi pilkottuna |
Tahna 2 | |
| 200 g | valkosipulisulatejuustoa |
| 1 dl | kermaa |
| 2 dl | silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa) |
Koristeluun | |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 1/2 - 1 dl | maitoa |
| 1/2 kpl | paprikaa pienenä silppuna |
| 15 kpl | pala ohutta purjoa suikaleena |
| tuoretta kurkkua | |
| persiljaa | |
Valmistus
- 1
Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























