Kinkku-kasviskakku

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
4 kplpituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää

Kostutukseen

1 - 2 dlliha- tai kasvislienta tai maitoa

Tahna

75 gohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
200 gsulatejuustoa
1/2 dlhienonnettua ruohosipulia
1 kplpaprika pieneksi pilkottuna

Tahna 2

200 gvalkosipulisulatejuustoa
1 dlkermaa
2 dlsilputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)

Koristeluun

200 gsulatejuustoa
1/2 - 1 dlmaitoa
1/2 kplpaprikaa pienenä silppuna
15 kplpala ohutta purjoa suikaleena
tuoretta kurkkua
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä