Kinkku-makaronisalaatti
Ainekset
Valmistus
Keitä makaroneja 10 minuuttia. Jäähdytä ne siivilässä kylmän veden alla.
Kuutioi kinkku. Hienonna kurkut. Huuhtele ja pilko tomaatit. Hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
Sekoita kastikkeen ainekset kermaviilipurkissa ja lisää kastike salaattiin.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma tuotesarja, josta löydät suomalaisia elintarvikkeita edulliseen hintaan. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- tai Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
197
823
3,7 g
1,3 g
24,5 g
4,7 g
2,2 g
14,8 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli