Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-rucolapiirakka

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 g) piirakkataikinaa
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
1 kpl
(150 g) juustoraastetta
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Foliovuokia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata piirakkataikina. Valmista taikinasta iso piirakka tai pienempiä annospiirakoita. Pikkupiirakat voi paistaa esimerkiksi leivinpaperilla vuoratuissa pienissä uunivuoissa. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.Levitä kinkkusuikaleet, juustoraaste ja rucola taikinapohjan päälle. Sekoita kulhossa munat, kerma, sinappi ja mausteet. Kaada seos tasaisesti piirakan päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia piirakoiden koosta riippuen tai kunnes piirakat ovat kauniin ruskeita.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.