Kinkku-rucolapiirakka

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) piirakkataikinaa
1 kpl(300 g) kinkkusuikaleita
1 kpl(150 g) juustoraastetta
1 kplruukku rucolasalaattia
2 kplkananmunaa
2 dlruokakermaa
1 rklsinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

foliovuokia

Valmistus

  1. 1

    Sulata piirakkataikina. Valmista taikinasta iso piirakka tai pienempiä annospiirakoita. Pikkupiirakat voi paistaa esimerkiksi leivinpaperilla vuoratuissa pienissä uunivuoissa. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.Levitä kinkkusuikaleet, juustoraaste ja rucola taikinapohjan päälle. Sekoita kulhossa munat, kerma, sinappi ja mausteet. Kaada seos tasaisesti piirakan päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia piirakoiden koosta riippuen tai kunnes piirakat ovat kauniin ruskeita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025