Kinkkupuustit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kinkkupuustit

Fork and knife
35 Kappaletta
Fork and knife
35 Kappaletta

Ainekset

50 g
Margariinia tai voita
5 dl
Maitoa
50 g
Hiivaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Oreganoa
13 - 14 dl
Sämpyläjauhoja
2 dl
Juustoraastetta

täyte

200 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattua tomaatti
4 rkl
Punaista pestokastiketta
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
3 dl
Juustoraastetta

voiteluun

1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata rasva kattilassa ja lisää joukkoon maito. Kuumenna kädenlämpöiseksi. Kaada seos kulhoon ja liuota hiiva joukkoon. Lisää sokeri, suola, oregano ja osa jauhoista vatkaten. Lisää loput jauhot ja juustoraaste ja alusta taikinaksi. Anna kohota peitettynä noin tunnin ajan. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli molemmat palat jauhotetulla leivinpöydällä noin 30 x 50 sentin kokoisiksi levyiksi. Levitä tuorejuusto-pizzapyreeseos molemmille levyille. Jaa päälle kinkkusuikaleet ja juustoraaste. Kääri levyt tiukalle rullalle ja leikkaa paloiksi. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille leikkuupinnat ylöspäin. Anna kohota 10 minuuttia.Sekoita muna ja vesi keskenään ja voitele puustien pinnat. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.