Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjolohitaskut uunissa

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Kirjolohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria

Täyte:

200 g
Maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti-pippuri)
1 rkl
Ruokakermaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
3 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
3 rkl
Pinjansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista kaitale fileen rasvaisesta vatsapuolesta. Leikkaa filee kuudeksi palaksi. Tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto, joka ulottuu noin sentin päähän selästä ja vatsasta. Sirottele kaloille suolaa ja pippuria. Valmista täyte. Hienonna tilli ja silppua aurinkokuivattu tomaatti. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nosta kalapalat matalareunaiselle uunivadille ja taivuta paloja sen verran auki, että saat täytteen mahtumaan sisään. Lusikoi jokaiseen viiltoon täytettä ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paahda pinjansiemeniä kevyesti kuumassa kuivassa pannussa. Sirottele pinjansiemenet kypsille kaloille. Tarjoa lisänä perunoita tai perunasosetta.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.