Kirkas lohi-juureskeitto - Yhteishyvä

Kirkas lohi-juureskeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kirkas lohi-juureskeitto syntyy helposti pakastelohikuutioiden avulla. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää ja raikasta juomaa.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Pakastelohikuutioita
5 kpl
Perunaa
225 g
(0,5 ps) isoja pakastekeittojuureksia
1 l
Kalalientä
4 kpl
Maustepippuria
1/2 tl
Suolaa
Tilkka sitruunamehua
1 rkl
Kapriksia
Silputtua tilliä

Näin teet

1

Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit ja suola. Keitä perunakuutiot melkein kypsiksi. Lisää jäiset juurekset ja anna keiton kiehua muutama minuutti. Lisää kalapalat ja keitä hiljalleen pari minuuttia. Mausta keitto sitruunamehulla. Lisää kaprikset ja tillisilppu.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
Muokattu: 5.12.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g58 g
Proteiinia21 g82 g
Rasvaa11 g44 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1026 4103
Energiaa kcal245 980

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Maustepippuria

  • 0,5 tl Suolaa

  • Tilkka sitruunamehua

  • 1 rkl Kapriksia

  • Silputtua tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g58 g
Proteiinia21 g82 g
Rasvaa11 g44 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1026 4103
Energiaa kcal245 980

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Maustepippuria

  • 0,5 tl Suolaa

  • Tilkka sitruunamehua

  • 1 rkl Kapriksia

  • Silputtua tilliä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.