Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit ja suola. Keitä perunakuutiot melkein kypsiksi. Lisää jäiset juurekset ja anna keiton kiehua muutama minuutti. Lisää kalapalat ja keitä hiljalleen pari minuuttia. Mausta keitto sitruunamehulla. Lisää kaprikset ja tillisilppu.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
245
1026
11,0 g
2,3 g
14,5 g
2,8 g
2,5 g
20,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Maustepippuria,
0,5 tl Suolaa,
Tilkka sitruunamehua,
1 rkl Kapriksia,
Silputtua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli