Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit ja suola. Keitä perunakuutiot melkein kypsiksi. Lisää jäiset juurekset ja anna keiton kiehua muutama minuutti. Lisää kalapalat ja keitä hiljalleen pari minuuttia. Mausta keitto sitruunamehulla. Lisää kaprikset ja tillisilppu.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1026
245
11,0 g
2,3 g
14,5 g
2,8 g
2,5 g
20,5 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Maustepippuria,
0,5 tl Suolaa,
Tilkka sitruunamehua,
1 rkl Kapriksia,
Silputtua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli