Klementiini-inkiväärimarmeladi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Klementiini-inkiväärimarmeladi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Levitä paahtoleivälle tai tarjoa juustojen kera.

Ainekset

1 1/2 kg
Klementiinejä
25 g
Tuoretta inkivääriä
1 kpl
(330 g) hillo-marmeladisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta kattilaan kahden, hyvin pestyn klementiinin kuoret. Leikkaa klementiinit kalvottomiksi lohkoiksi terävällä veitsellä, siirrä mehuineen kattilaan. Purista myös jäljelle jääneistä hedelmärangoista mehut kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä aineksia hiljalleen 10 minuuttia ilman kantta. Lisää sokeri ja keitä 15 minuuttia. Sekoita ja tölkitä marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kansilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2904

694

5,0 g

129,0 g

127,0 g

28,0 g

8,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

25 g Tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli