Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Klementiini-inkiväärimarmeladi

Klementiini-inkiväärimarmeladi

timer-icon30 min
Fork and knife
3 Desilitraa
Fork and knife
3 Desilitraa
Klementiineistä voi keittää herkullista itse tehtyä marmeladia. Mausta inkiväärillä. Levitä paahtoleivälle, piparkakulle tai tarjoa juustojen kera.

Ainekset

1 1/2 kg
Klementiinejä
25 g
Tuoretta inkivääriä
330 g
(1 pkt) hillo-marmeladisokeria

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Raasta kattilaan kahden, hyvin pestyn klementiinin kuoret. Leikkaa klementiinit kalvottomiksi lohkoiksi terävällä veitsellä, siirrä mehuineen kattilaan. Purista myös jäljelle jääneistä hedelmärangoista mehut kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä aineksia hiljalleen 10 minuuttia ilman kantta.

1 1/2 kg
Klementiinejä
25 g
Tuoretta inkivääriä
2

Lisää sokeri ja keitä 15 minuuttia. Sekoita ja tölkitä marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kansilla.

330 g
(1 pkt) hillo-marmeladisokeria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 21.10.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

679

2842

1,7 g

153,0 g

151,0 g

9,7 g

2,7 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli