Klementiini-inkiväärimarmeladi - Yhteishyvä

Klementiini-inkiväärimarmeladi

???
Levitä paahtoleivälle tai tarjoa juustojen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 kg
Klementiinejä
25 g
Tuoretta inkivääriä
1 kpl
(330 g) hillo-marmeladisokeria

Näin teet

1

Raasta kattilaan kahden, hyvin pestyn klementiinin kuoret. Leikkaa klementiinit kalvottomiksi lohkoiksi terävällä veitsellä, siirrä mehuineen kattilaan. Purista myös jäljelle jääneistä hedelmärangoista mehut kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä aineksia hiljalleen 10 minuuttia ilman kantta. Lisää sokeri ja keitä 15 minuuttia. Sekoita ja tölkitä marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kansilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja129 g129 g
Proteiinia8 g8 g
Rasvaa5 g5 g
Kuituja28 g28 g
Energiaa kj2904 2904
Energiaa kcal694 694

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 25 g Tuoretta inkivääriä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja129 g129 g
Proteiinia8 g8 g
Rasvaa5 g5 g
Kuituja28 g28 g
Energiaa kj2904 2904
Energiaa kcal694 694

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 25 g Tuoretta inkivääriä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.