Aloita valmistamalla hillo. Laita pakastetut mangokuutiot kattilaan ja kaada joukkoon hillo-marmeladisokeri. Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai kaavi hieman vaniljatangon siemeniä. Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuorta. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa.
Sekoita vesi, kookosmaito, munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää suola, sokeri, vaniljasokeri tai vaniljatangosta kaavitut siemenet, rypsiöljy ja ripaus kanelia. Sekoita ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pannukakku tuntuu kiinteältä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
2094
8768
86,0 g
27,0 g
256,0 g
67,0 g
19,0 g
59,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 dl Vettä,
0,25 tl Suolaa,
1 tl Vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet,
Kanelia,
150 g Hillo-marmeladisokeria,
Rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet,
Limen kuoriraaste,
Vaahdotettua vaniljakastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli