Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kookospannukakku ja mango-limettihillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa kookosmaidosta tehty pannukakku mangohillon ja vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

4 dl
Vettä
1 kpl
(4 dl) kookosmaitoa
3 kpl
Munaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet
1/2 dl
Rypsiöljyä
Kanelia

Mango-limettihillo

500 g
Pakastettuja mangokuutioita
150 g
Hillo-marmeladisokeria
Rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet
1/2 kpl
Limen kuoriraaste

Lisäksi

Vaahdotettua vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aloita valmistamalla hillo. Laita pakastetut mangokuutiot kattilaan ja kaada joukkoon hillo-marmeladisokeri. Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai kaavi hieman vaniljatangon siemeniä. Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuorta. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa.

Sekoita vesi, kookosmaito, munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää suola, sokeri, vaniljasokeri tai vaniljatangosta kaavitut siemenet, rypsiöljy ja ripaus kanelia. Sekoita ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pannukakku tuntuu kiinteältä.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 17.4.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

2094

8768

86,0 g

27,0 g

256,0 g

67,0 g

19,0 g

59,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 dl Vettä,

0,25 tl Suolaa,

1 tl Vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet,

Kanelia,

150 g Hillo-marmeladisokeria,

Rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet,

Limen kuoriraaste,

Vaahdotettua vaniljakastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli