Kookospannukakku ja mango-limettihillo | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kookospannukakku ja mango-limettihillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa kookosmaidosta tehty pannukakku mangohillon ja vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

4 dl
Vettä
1 kpl
(4 dl) kookosmaitoa
3 kpl
Munaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet
1/2 dl
Rypsiöljyä
Kanelia

mango-limettihillo

500 g
Pakastettuja mangokuutioita
150 g
Hillo-marmeladisokeria
Rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet
1/2 kpl
Limen kuoriraaste

lisäksi

Vaahdotettua vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Aloita valmistamalla hillo. Laita pakastetut mangokuutiot kattilaan ja kaada joukkoon hillo-marmeladisokeri. Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai kaavi hieman vaniljatangon siemeniä. Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuorta. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa.

Sekoita vesi, kookosmaito, munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää suola, sokeri, vaniljasokeri tai vaniljatangosta kaavitut siemenet, rypsiöljy ja ripaus kanelia. Sekoita ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pannukakku tuntuu kiinteältä.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 17.4.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

8768

2094

86,0 g

27,0 g

256,0 g

67,0 g

19,0 g

59,0 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 dl Vettä,

0,25 tl Suolaa,

1 tl Vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet,

Kanelia,

150 g Hillo-marmeladisokeria,

Rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet,

Limen kuoriraaste,

Vaahdotettua vaniljakastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli