Aloita valmistamalla hillo. Laita pakastetut mangokuutiot kattilaan ja kaada joukkoon hillo-marmeladisokeri. Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai kaavi hieman vaniljatangon siemeniä. Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuorta. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa.
Sekoita vesi, kookosmaito, munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää suola, sokeri, vaniljasokeri tai vaniljatangosta kaavitut siemenet, rypsiöljy ja ripaus kanelia. Sekoita ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pannukakku tuntuu kiinteältä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
8768
2094
86,0 g
27,0 g
256,0 g
67,0 g
19,0 g
59,0 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 dl Vettä,
0,25 tl Suolaa,
1 tl Vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet,
Kanelia,
150 g Hillo-marmeladisokeria,
Rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet,
Limen kuoriraaste,
Vaahdotettua vaniljakastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli