Kookosvanukkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kookosvanukkaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(165 ml) kookosmaitoa
4 rkl
Sokeria
2 dl
Maustamatonta jogurttia
2 kpl
Liivatelehteä
1 kpl
Limetin mehu

lisäksi:

250 g
Vadelmia
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kookosmaito, sokeri ja jogurtti. Liota liivatelehtiä 5–10 minuuttia kylmässä vedessä. Kuumenna kattilassa limetin mehu. Liuota liivatelehdet mehuun ja anna seoksen hieman jäähtyä. Kaada liivateseos ohuena nauhana seokseen samalla koko ajan sekoittaen. Kaada kookosseos muotteihin tai kahvikuppeihin hyytymään ja anna jäähtyä kylmässä pari tuntia. Kuumenna jäisiä vadelmia mikrossa tai kattilan pohjalla vain hetken aikaa niin, että ne hieman lämpenevät ja soseutuvat. Mausta vadelmat sokerilla. Kumoa vanukkaat tarjoilulautasille ja tarjoile lämpimien vadelmien kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.