Korealaiset miso- hot dogit
Ainekset
Valmistus
Valmista pikapikkelöidyt kasvikset. Pese ja kuori porkkana. Huuhtele kurkku. Raasta kasvikset. Purista kurkusta ylimääräinen neste. Yhdistä etikka ja sokeri kulhossa. Sekoita kasvikset etikka-sokeriseokseen. Laita jääkaappiin maustumaan.
Sekoita majoneesi ja miso. Anna maustua.
Kuumenna nakkeja leivinpaperilla pellillä 180-asteisessa uunissa 10 min. Lisää sämpylät ja lämmitä vielä 2 minuuttia.
Levitä hodarisämpylän pohjalle misomajoneesia, lisää nakki ja kasaa päälle pikkelöityjä kasviksia ja kevätsipulia.
Vinkki: Testaa hauskoja spiraalinakkeja: Työnnä varrastikku mahdollisimman suoraan nakin keskeltä läpi pituussuunassa. Viillä nakin pintaa veitsellä noin 2 ½ cm:n välein pyörittäen sitä samalla poispäin itsestäsi. Poista tikku varovasti ja kuumenna nakki.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
219
917
13,9 g
3,9 g
15,4 g
5,5 g
1,5 g
7,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl misotahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli