Kreikkalaiset liha-halloumivartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalaiset liha-halloumivartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Marinoitua porsaan sisäfileetä
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika

lisäksi

Varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Nosta varrastikut likoamaan. Pyyhi lihan pinnalta marinadi. Paloittele liha halloumin ja paprikoiden kanssa samankokoisiksi paloiksi. Pistele grillivartaisiin vuorotellen lihaa, halloumia ja paprikoita. Grillaa vartaat keskilämmöllä.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.