Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kreikkalaiset liha-halloumivartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Marinoitua porsaan sisäfileetä
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika

Lisäksi

Varrastikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Nosta varrastikut likoamaan. Pyyhi lihan pinnalta marinadi. Paloittele liha halloumin ja paprikoiden kanssa samankokoisiksi paloiksi. Pistele grillivartaisiin vuorotellen lihaa, halloumia ja paprikoita. Grillaa vartaat keskilämmöllä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.8.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.