Kreikkalaiset liha-halloumivartaat

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gmarinoitua porsaan sisäfileetä
200 ghalloumijuustoa
1 kplpunainen paprika
1 kplvihreä paprika

Lisäksi

varrastikkuja

Valmistus

  1. 1

    Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Nosta varrastikut likoamaan. Pyyhi lihan pinnalta marinadi. Paloittele liha halloumin ja paprikoiden kanssa samankokoisiksi paloiksi. Pistele grillivartaisiin vuorotellen lihaa, halloumia ja paprikoita. Grillaa vartaat keskilämmöllä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025