Leikkaa kuhafileet annospaloiksi eli jokainen filee 2-3 palaan. Sekoita suola, pippuri, jauhot ja korppujauhe isolla lautasella. Kuumenna iso paistinpannu ja siinä voi kullanruskeaksi.Kasta muutama kalapala kerrallaan jauhoseokseen molemmin puolin ja kypsennä voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta kypsät kalapalat paistinvadille ja peitä foliolla.Lisää paistinpannuun vesi ja kiehauta se. Kuori ja viipaloi joukkoon sipuli ja porkkanat. Kypsennä ne puolikypsiksi.Sekoita kerma ja jauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen. Sekoita ja keitä 5 minuuttia.Lisää joukkoon herneet. Mausta kastike ja kaada kalafileiden päälle. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.