Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaali-perunamuusi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kukkakaali tuo muusiin vaihtelua. Jos muusia jää, lisää se sämpylä- tai lettutaikinaan.

Ainekset

700 g
Kukkakaalia
400 g
Jauhoisia perunoita
2 rkl
Voita
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele kukkakaali varsineen.

700 g
Kukkakaalia
2

Kuori ja paloittele perunat.

400 g
Jauhoisia perunoita
3

Keitä kukkakaalit ja perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta kasvikset ja lisää joukkoon nokare voita ja ripaus suolaa.

4

Soseuta tasaiseksi muusiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

105

440

4,3 g

2,5 g

11,3 g

2,8 g

3,2 g

3,2 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli