Kuohkea juusto-omeletti
Ainekset
Valmistus
Hienonna basilika. Riko kananmunat, valuta valkuaiset kulhoon ja keltuaiset kuppiin. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita joukkoon suola, vesi ja keltuaiset.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Kaada munamassa pannulle. Vedä lastalla massaa reunoilta keskelle, kunnes munamassa alkaa hyytyä. Alenna keskilämmölle. Tasoita massa ja ripottele juustoraaste ja basilika pinnalle. Paista, kunnes munakas on juuri ja juuri hyytynyt. Taita munakas lastan avulla puoliksi ja valuta se pannulta lautaselle.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma tuotesarja, josta löydät suomalaisia elintarvikkeita edulliseen hintaan. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- tai Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.