Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuohkea juusto-omeletti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Täydellinen munakas tehdään vaahdotettuun kananmunaan. Kuohkean munakkaan täytteenä on juustoa ja basilikaa. Nopea munakas valmistuu hetkessä pannulla.

Ainekset

3 kpl
Kotimaista-kananmunaa
ripaus (1/4 tl) suolaa
2 rkl
vettä
1/2 dl
Kotimaista-emmentaljuustoraastetta
1/2 kpl
ruukkua Kotimaista-basilikaa

Paistamiseen

1 rkl
Kotimaista-rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna basilika. Riko kananmunat, valuta valkuaiset kulhoon ja keltuaiset kuppiin. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita joukkoon suola, vesi ja keltuaiset.

1/2 kpl
ruukkua Kotimaista-basilikaa
3 kpl
Kotimaista-kananmunaa
ripaus (1/4 tl) suolaa
2 rkl
vettä
2

Kuumenna öljy paistinpannulla. Kaada munamassa pannulle. Vedä lastalla massaa reunoilta keskelle, kunnes munamassa alkaa hyytyä. Alenna keskilämmölle. Tasoita massa ja ripottele juustoraaste ja basilika pinnalle. Paista, kunnes munakas on juuri ja juuri hyytynyt. Taita munakas lastan avulla puoliksi ja valuta se pannulta lautaselle.

1 rkl
Kotimaista-rypsiöljyä
1/2 dl
Kotimaista-emmentaljuustoraastetta

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma tuotesarja, josta löydät suomalaisia elintarvikkeita edulliseen hintaan. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- tai Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 30.5.2024
|
Muokattu: 1.7.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.