Säädä uuni 200 asteeseen. Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili. Anna turvota noin 5 minuuttia.
Lisää kananmuna, mausteet ja jauheliha. Vaivaa tasaiseksi.
Öljyä uunivuoka. Leikkaa yksi tomaatti viipaleiksi, loput lohkoiksi. Silppua basilika. Muotoile mureke kostutetuin käsin vuokaan. Asettele tomaattiviipaleet pinnalle ja levitä basilikasilppu päälle. Laita loput tomaatit vuokaan murekkeen vierelle.
Kypsennä ensin noin 15 minuuttia, levitä sitten juustoraaste pinnalle ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
366
1532
27,0 g
12,8 g
4,0 g
4,0 g
1,3 g
25,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi Sipulikeittoaineksia,
0,5 dl Korppujauhoja,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Yrttimauseteseosta,
2 dl Emmentaljuustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli