Kurkku-kesäkurpitsabruschetat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurkku-kesäkurpitsabruschetat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Maalaisleipä viipaleina

päällys:

1/4 kpl
Kesäkurpitsaa
1/2 kpl
Kurkkua
1/2 dl
Tuoretta tilliä silputtuna
1 kpl
Valkosipulinkynsi murskattuna
1 rkl
Sokeria
1/2 - 1 rkl
Väkiviinaetikkaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

voiteluun:

1/2 dl
Oliiviöljyä
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista päällys sekoittamalla aineet keskenään. Paahda leipäpalat rapeiksi grillissä tai pannulla ja voitele palat öljy-valkosipuliseoksella. Päällystä leivät kurkkusalaatilla ja tarjoa heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.