Kurkkupalat | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurkkupalat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kurkku

täyte

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Hapan, vihreä omena
2 kpl
Lehtisellerin vartta
1/2 tl
Yrttisuolaa
3 rkl
Tuoretta tilliä tai 1 tl kuivattua
1/2 tl
Currya

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kurkusta 8-10 kpl samankokoista palaa. Poista kurkuista esim. teelusikalla tai palloraudalla osa pehmeästä keskuksesta niin, että keskelle muodostuu kuppi. Kuori ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös lehtisellerin varret sekä kurkun pehmeä sisus. Sekoita kulhossa pehmennettyyn tuorejuustoon muut aineet. Nosta nokare täytettä kurkkukuppeihin ja koristele tuoreella tillin oksalla.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.