Kurkkupizzat | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurkkupizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Ohrarieskaa
3 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Vettä
2 kpl
Tomaattia
1 tl
Oreganoa
1 dl
Kevytjuustoraastetta

päälle

Pala kurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Notkista pienessä astiassa tomaattisosetta hieman vedellä ja levitä sosetta tasaisesti rieskojen pinnoille. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja nostele pohjien päälle. Ripottele pinnalle oreganoa ja juustoraastetta. Paista pizzoja 225 asteessa 5-6 minuuttia. Nosta pizzat uunista ja leikkaa juustohöylällä kurkusta ohuita viipaleita pizzojen päälle.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.