
Kurkkusalaatti


Ainekset
Liemi
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Kiehauta liemen ainekset.
Huuhtele kurkut huolellisesti. Raasta kurkut.
Nypi tillin nuput. Leikkaa valkosipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkut, tilli ja valkosipulit.
Jaa seos kannellisiin lasipurkkeihin ja kaada liemi kurkkuseoksen päälle purkkeihin niin että seos peittyy. Sekoita purkkien sisältöä ja sulje kannet. Anna maustua vähintään seuraavaan päivään. Kurkkusalaatti säilyy hyvänä kylmässä ainakin kuukauden.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
496
2075
0,5 g
—
114,0 g
113,0 g
3,5 g
3,5 g
19,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
puntti tuoretta tilliä,
2 dl väkiviinaetikkaa,
1 rkl sinapinsiemeniä,
3 kpl laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli