Kylmä kalkkunaleike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmä kalkkunaleike

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kg
Kalkkunarulla
1 - 2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1 tl
Sitruunapippuria

kastike:

1 dl
Paistolientä
1 1/2 dl
Ranskankermaa
Suolaa
Sitruunapippuria
Currya
Valkosipulinkynsi puristettuna
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hiero kalkkunarulla öljyllä ja nosta paistopussiin. Ripottele rullan päälle suolaa ja pippuria. Sulje pussi ja nosta matalaan vuokaan. Kypsennä kalkkunaa 200 asteen lämmössä noin 40 minuuttia. Käännä rullaa välillä. Jäähdytä liha pussissa, mutta valuta paistoliemi talteen. Leikkaa liha kylmänä ohuiksi viipaleiksi.Sekoita paistoliemeen ranskankerma ja mausteet. Tarjoa liha ja kastike kylminä alkupaloina kuumien perunoiden lisänä.

Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.