Suikaloi kylmäsavulohi. Kuumenna vesi, maustepippurit ja kalaliemi kattilassa. Lisää jäinen pinaatti ja kasvissuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita vehnäjauhot kermaan. Kaada seos kattilaan ja keitä välillä sekoitellen noin 5 minuuttia.
Lisää lohisuikaleet ja mausta keitto suolalla ja mustapippurilla. Peitä kattila kannella ja anna makujen tekeytyä pari minuuttia. Silppua tilli keiton päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
306
1282
20,5 g
9,5 g
14,5 g
10,0 g
3,5 g
14,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
kalaliemikuutio,
ruukkua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli