Lammaskorma

Arvostele resepti
6 Annosta

Noin 2 tuntia

Lammaskorma on ihanan mausteinen pata, joka hautuu hitaasti uunissa. Raikasta lammaspata jogurtilla.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kgluutonta karitsanpaistia
öljyä paistamiseen
2 kplsipulia
6 kplvalkosipulinkynttä
1 rklraastettua inkivääriä
1 tljuustokuminaa
1/4 - 1/2 tlchilijauhetta
1 tlkorianteria
1 tlsuolaa
3 dlvettä
4 dlturkkilaista jogurttia

Valmistus

  1. 1

    Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja  kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä