Lammaskorma | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lammaskorma

Lammaskorma

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lammaskorma on ihanan mausteinen pata, joka hautuu hitaasti uunissa. Raikasta lammaspata jogurtilla.

Ainekset

1 kg
Luutonta karitsanpaistia
Öljyä paistamiseen
2 kpl
Sipulia
6 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Raastettua inkivääriä
1 tl
Juustokuminaa
1/4 - 1/2 tl
Chilijauhetta
1 tl
Korianteria
1 tl
Suolaa
3 dl
Vettä
4 dl
Turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja  kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.