Lammaskorma
Noin 2 tuntia

Nappaa talteen!
Lammaskorma on ihanan mausteinen pata, joka hautuu hitaasti uunissa. Raikasta lammaspata jogurtilla.
| 1 kg | luutonta karitsanpaistia |
| öljyä paistamiseen | |
| 2 kpl | sipulia |
| 6 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1/4 - 1/2 tl | chilijauhetta |
| 1 tl | korianteria |
| 1 tl | suolaa |
| 3 dl | vettä |
| 4 dl | turkkilaista jogurttia |
- 1.
Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.
Lammaskorma
Lammaskorma on ihanan mausteinen pata, joka hautuu hitaasti uunissa. Raikasta lammaspata jogurtilla.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | luutonta karitsanpaistia |
| öljyä paistamiseen | |
| 2 kpl | sipulia |
| 6 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1/4 - 1/2 tl | chilijauhetta |
| 1 tl | korianteria |
| 1 tl | suolaa |
| 3 dl | vettä |
| 4 dl | turkkilaista jogurttia |
Valmistus
- 1
Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























