Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lammaskorma

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lammaskorma on ihanan mausteinen pata, joka hautuu hitaasti uunissa. Raikasta lammaspata jogurtilla.

Ainekset

1 kg
Luutonta karitsanpaistia
Öljyä paistamiseen
2 kpl
Sipulia
6 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Raastettua inkivääriä
1 tl
Juustokuminaa
1/4 - 1/2 tl
Chilijauhetta
1 tl
Korianteria
1 tl
Suolaa
3 dl
Vettä
4 dl
Turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja  kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.