Lammaskorma - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lammaskorma

Lammaskorma
Annokset
6
Valmistusaika
Useita tunteja
Ruokavalio
Lammaskorma on ihanan mausteinen pata, joka hautuu hitaasti uunissa. Raikasta lammaspata jogurtilla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Luutonta karitsanpaistia
Öljyä paistamiseen
2 kpl
Sipulia
6 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Raastettua inkivääriä
1 tl
Juustokuminaa
1/4 - 1/2 tl
Chilijauhetta
1 tl
Korianteria
1 tl
Suolaa
3 dl
Vettä
4 dl
Turkkilaista jogurttia

Näin teet

1

Pyyhi liha ja poista mahdollinen verkko. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Kuullota sipulit. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vettä päälle niin, että liha peittyy. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.Sekoita jogurtti pataan ja  kuumenna. Tarjoa riisin kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019