Lammasriisivarras

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gjauhettua lampaanlihaa
2 dlkeitettyä riisiä (noin 1/2 dl riisiä raakana)
1 kplsipuli
2 - 4 kplvalkosipulinkynttä
2 kplmunaa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlpaprikaa
1/4 tlmustapippurirouhetta

Paistamiseen:

1 - 2 rklvoita tai margariinia

Lisäksi:

pitkiä bambutikkuja

Valmistus

  1. 1

    Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan vähässä vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet hyvin hienoksi.Sekoita jauhelihaan riisi, sipulisilppu, munat ja mausteet. Vaivaa seosta hyvin ja muotoile siitä sitten kostutetuin käsin soikeita pullia, jotka paistat miedossa lämmössä paistinpannussa joka puolelta. Jätä pihvit hautumaan pannuun siksi ajaksi, kun kaikki muut ruoat ovat valmiita. Pujota ne sitten bambuvartaisiin ja tarjoa kasvisten ja lanttu-perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025