Lammasriisivarras | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lammasriisivarras

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Jauhettua lampaanlihaa
2 dl
Keitettyä riisiä (noin 1/2 dl riisiä raakana)
1 kpl
Sipuli
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Paprikaa
1/4 tl
Mustapippurirouhetta

paistamiseen:

1 - 2 rkl
Voita tai margariinia

lisäksi:

Pitkiä bambutikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan vähässä vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet hyvin hienoksi.Sekoita jauhelihaan riisi, sipulisilppu, munat ja mausteet. Vaivaa seosta hyvin ja muotoile siitä sitten kostutetuin käsin soikeita pullia, jotka paistat miedossa lämmössä paistinpannussa joka puolelta. Jätä pihvit hautumaan pannuun siksi ajaksi, kun kaikki muut ruoat ovat valmiita. Pujota ne sitten bambuvartaisiin ja tarjoa kasvisten ja lanttu-perunasoseen kanssa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 23.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.