Lämmin kaali-hernelisäke
Ainekset
Valmistus
Suikaloi kaali. Keitä kaalisuikaleita ja herneitä vähässä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, välillä sekoittaen. Valuta vesi kasviksista. Lisää kattilaan smetana ja tilli. Sekoita ja mausta kevyesti suolalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
70
292
4,5 g
3,0 g
3,5 g
3,5 g
1,5 g
1,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli