Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin kaali-hernelisäke

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kaali-hernelisäke maistuu monenlaisten pääruokien kanssa. Kun käytät pakasteherneitä, valmistaminen on helppoa ja nopeaa.

Ainekset

150 g
Keräkaalia
1/2 kpl
(100 g) pakasteherneitä
1 1/2 rkl
Smetanaa
1 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali. Keitä kaalisuikaleita ja herneitä vähässä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, välillä sekoittaen. Valuta vesi kasviksista. Lisää kattilaan smetana ja tilli. Sekoita ja mausta kevyesti suolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

70

292

4,5 g

3,0 g

3,5 g

3,5 g

1,5 g

1,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli