Lämmin kesäkurpitsalisäke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin kesäkurpitsalisäke

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Rakuunaa
2 rkl
Parmesaaniraastetta
Nokare ranskankermaa
1 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.

Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj326 651
Energiaa kcal78 155
Rasvaa7.5 g15.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa1.0 g2.0 g
Hiilihydraatteja2.5 g5.0 g
Sokereita2.5 g5.0 g
Kuituja0.5 g1.0 g
Proteiinia0.5 g1.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Rakuunaa

  • 2 rkl Parmesaaniraastetta

  • Nokare ranskankermaa

  • 1 rkl Hienonnettua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj326 651
Energiaa kcal78 155
Rasvaa7.5 g15.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa1.0 g2.0 g
Hiilihydraatteja2.5 g5.0 g
Sokereita2.5 g5.0 g
Kuituja0.5 g1.0 g
Proteiinia0.5 g1.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Rakuunaa

  • 2 rkl Parmesaaniraastetta

  • Nokare ranskankermaa

  • 1 rkl Hienonnettua persiljaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.