Lämmin kesäkurpitsalisäke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin kesäkurpitsalisäke

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Rakuunaa
2 rkl
Parmesaaniraastetta
Nokare ranskankermaa
1 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.

Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

326

78

7,5 g

1,0 g

2,5 g

2,5 g

0,5 g

0,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

0,5 tl Rakuunaa,

2 rkl Parmesaaniraastetta,

Nokare ranskankermaa,

1 rkl Hienonnettua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli