Lämmin kesäkurpitsalisäke

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkesäkurpitsa
1 rkloliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 tlrakuunaa
2 rklparmesaaniraastetta
nokare ranskankermaa
1 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.

    Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Rouhittua mustapippuria, 0,5 tl Rakuunaa, 2 rkl Parmesaaniraastetta, Nokare ranskankermaa, 1 rkl Hienonnettua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä