Lämmin kesäkurpitsalisäke
Ainekset
Näin teet
Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.
Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 3 g | 5 g |
Proteiinia | 1 g | 1 g |
Rasvaa | 8 g | 15 g |
Kuituja | 1 g | 1 g |
Energiaa kj | 326 | 651 |
Energiaa kcal | 78 | 155 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
0,5 tl Rakuunaa
2 rkl Parmesaaniraastetta
Nokare ranskankermaa
1 rkl Hienonnettua persiljaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 3 g | 5 g |
Proteiinia | 1 g | 1 g |
Rasvaa | 8 g | 15 g |
Kuituja | 1 g | 1 g |
Energiaa kj | 326 | 651 |
Energiaa kcal | 78 | 155 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
0,5 tl Rakuunaa
2 rkl Parmesaaniraastetta
Nokare ranskankermaa
1 rkl Hienonnettua persiljaa