Lämmin kesäkurpitsalisäke
2 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.
Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
78
326
7,5 g
1,0 g
2,5 g
2,5 g
0,5 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Rakuunaa,
2 rkl Parmesaaniraastetta,
Nokare ranskankermaa,
1 rkl Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli