Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan. Poista veitsellä pehmein sisus. Paloittele kesäkurpitsat. Paahda paloja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.
Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää pannulle parmesaaniraaste ja ranskankerma. Kiehauta ja mausta persiljalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
326
78
7,5 g
1,0 g
2,5 g
2,5 g
0,5 g
0,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Rakuunaa,
2 rkl Parmesaaniraastetta,
Nokare ranskankermaa,
1 rkl Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli