Lämmin kikhernesalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkikherneitä
1 kpltuoreita herkkusieniä
3 kpltomaattia
2 rklöljyä
1 kplsipuli
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
1/2 tlsuolaa
2 tlchilijauhetta
2 tljeeraa eli juustokuminaa
50 grucolaa

Kastike:

2 dljogurttia
2 - 3 tlsitruunan mehua
2 tlhunajaa

Valmistus

  1. 1

    Valuta kikherneet. Huuhdo sienet nopeasti ja leikkaa ne viipaleiksi. Kuutioi tomaatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulit nopeasti vokissa tai kasarissa. Lisää murskattu valkosipuli ja sienet ja paista nekin nopeasti kuumassa pannussa. Lisää tomaatit ja mausteet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja sekoita nopeasti joukkoon rucola. Tarjoa lämpimänä kevyesti maustetun jogurtin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä