Lämmin kikhernesalaatti

Nappaa talteen!
| 1 kpl | kikherneitä |
| 1 kpl | tuoreita herkkusieniä |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 tl | chilijauhetta |
| 2 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
| 50 g | rucolaa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 dl | jogurttia |
| 2 - 3 tl | sitruunan mehua |
| 2 tl | hunajaa |
- 1.
Valuta kikherneet. Huuhdo sienet nopeasti ja leikkaa ne viipaleiksi. Kuutioi tomaatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulit nopeasti vokissa tai kasarissa. Lisää murskattu valkosipuli ja sienet ja paista nekin nopeasti kuumassa pannussa. Lisää tomaatit ja mausteet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja sekoita nopeasti joukkoon rucola. Tarjoa lämpimänä kevyesti maustetun jogurtin kanssa.
Lämmin kikhernesalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kikherneitä |
| 1 kpl | tuoreita herkkusieniä |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 tl | chilijauhetta |
| 2 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
| 50 g | rucolaa |
Kastike: | |
| 2 dl | jogurttia |
| 2 - 3 tl | sitruunan mehua |
| 2 tl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Valuta kikherneet. Huuhdo sienet nopeasti ja leikkaa ne viipaleiksi. Kuutioi tomaatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulit nopeasti vokissa tai kasarissa. Lisää murskattu valkosipuli ja sienet ja paista nekin nopeasti kuumassa pannussa. Lisää tomaatit ja mausteet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja sekoita nopeasti joukkoon rucola. Tarjoa lämpimänä kevyesti maustetun jogurtin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























