Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin kuskus-vihannessalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Vettä
1/2 dl
Oliiviöljyä
2 kpl
Kasvis- tai yrttiliemikuutiota tai 2 rkl kasvisfondia
400 g
Kuskus-ryynejä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
2 kpl
Valkosipulin kynttä murskattuna (halutessasi)
75 g
Aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
Parsakaali
2 - 3 kpl
Tomaattia
Nippu ruohosipulia
Mustapippuria myllystä
Yrttisuolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kattilaan vesi ja öljy, murenna mukaan liemikuutiot. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja nosta kattila levyltä. Sekoita liemeen kuskus-ryynit, peitä kannella ja anna ryynien turvota, kunnes kaikki liemi on imeytynyt niihin. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kiehauta niitä hetki. Lisää ryynien joukkoon valkosipulit, sitruunan mehu ja suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit. Lohko tomaatit ja silppua ruohosipuli ja lisää ne ja valutettu parsakaali salaattiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.