Lämmin kuskus-vihannessalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 dlvettä
1/2 dloliiviöljyä
2 kplkasvis- tai yrttiliemikuutiota tai 2 rkl kasvisfondia
400 gkuskus-ryynejä
1/2 kplsitruunan mehu
2 kplvalkosipulin kynttä murskattuna (halutessasi)
75 gaurinkokuivattuja tomaatteja
1 kplparsakaali
2 - 3 kpltomaattia
nippu ruohosipulia
mustapippuria myllystä
yrttisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kattilaan vesi ja öljy, murenna mukaan liemikuutiot. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja nosta kattila levyltä. Sekoita liemeen kuskus-ryynit, peitä kannella ja anna ryynien turvota, kunnes kaikki liemi on imeytynyt niihin. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kiehauta niitä hetki. Lisää ryynien joukkoon valkosipulit, sitruunan mehu ja suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit. Lohko tomaatit ja silppua ruohosipuli ja lisää ne ja valutettu parsakaali salaattiin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä