Lämmin leipä | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin leipä

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Ruisleipää
Voileipämargariinia
1/2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Nakki
1/2 tl
Oreganoa
2 rkl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Voitele leipä. Levitä päälle tomaattiviipaleet ja sirottele niille oreganoa. Halkaise nakki pitkittäin ja aseta puolikkaat leikkauspinta alaspäin leivälle. Sirottele pinnalle juustoraastetta. Pane leipä 200-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.