Lämmin paprika-perunasalaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin paprika-perunasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tarjoa kesäinen salaatti sellaisenaan tai makkaran tai lihan kanssa.

Ainekset

400 g
Perunoita
1 kpl
Sipuli tai punasipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Omena
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
2 dl
Kasvislientä
Suolaa tarvittaessa
Mustapippuria
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä hiljalleen kasvisliemessä kannen alla noin 15 minuuttia palojen koosta riippuen.

Kuori ja hienonna sipuli, kuutioi omena ja paprika. Kuullota sipulia ja paprikaa öljyssä.

Yhdistä ainekset keskenään. Mausta maun mukaan. Siirrä tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.